Yritykset

Löytö-sovellus yrityksille ja yhteisöille

 

Asiakaspalvelun uusi askel ! Anna Asiakkaallesi jotain tärkeää eli tietoa.

Kun Asiakkaasi kadottaa jotain tärkeää tai arvokasta, voi iskeä paniikki. Löytö on uusi innovatiivinen palvelu, jonka selainpohjaisen sovelluksen avulla yrityksesi voi hetkessä taltioida löytötavarat reaaliajassa verkkoon ja kertoa Asiakkaalle mistä tavara on noudettavissa. Palvelun avulla hallinnoit löytötavaroita digitaalisesti sekä teet verkkoilmoituksen yhteen kanavaan yrityksesi löytötavaroista.  Palvelun avulla tarjoat Asiakkaillesi tärkeintä eli reaaliaikaista T I E T O A.

Asiakkaat arvostavat hädän hetkellä tietoa että tavara on löytynyt ja kuinka kadonneen tavaran saa takaisin. Palvelu sopii loistavasti vaikka löytötavarat olisi ulkoistettu löytötavaratoimistoon. Ilmoitukseen saat näkyviin oman yrityksesi ohjeistuksen löytötavaroiden osalta, jolla voitte kertoa minne löytötavaratoimistoon tavarat toimitatte.. Näin Asiakas saa kaikkein tärkeimmän  eli tiedon ja säästää aikaa sekä rahaa.

Ilmoitukseen saat yrityksenne logon tai mainoksen. Kotisivuillenne saatte suoran esisuodatetun sähköpostilinkin yrityksenne löytötavaroihin. Esim. Katso tästä autovuokraamo Hertzin löytötavarat.

Laki määrää että laitosten/yritysten tiloista löydetyistä tavaroista on pidettävä kirjaa löytöpaikasta ja -ajasta. Löytö-sovelluksella hallinnoit löytötavaroita lain velvoittaman asetuksen mukaan.  

Jokainen yrityksen laatima löytötavarailmoitus on mainos vastuullisesti toimivasta yrityksestä kadonneiden tavaroiden etsijöille. Pyydä tarjous tästä  tai soita +358 (0) 45 783 178 20 Jukka Hyvönen.

Sivuiltamme etsitään jo nyt kuukausittain useita tuhansia kertoja kadonneita tavaroita ja kävijämäärä vain kasvaa.

Löytö-palvelu vastuullisille ja Asiakaslähtöisille edelläkävijöille!