Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä tästä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen palvelusta, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla. Katso yhteystiedot tästä.

Usein kysytyt kysymykset:

Paljonko palvelu maksaa ja tuleeko lisäkustannuksia, jos lisään uusia tunnisteita ?
eOmistaja-palvelu on ilmainen. Voit lisätä käyttäjätilillesi niin paljon tunnisteita kuin tarvitset. Kaikki yhden talouden tunnisteet voivat olla rekisteröitynä ilman lisäkustannuksia yhdellä käyttäjätilillä.

Mistä voin hankkia lisää tunnisteita ?
Voit tilata lisää tunnisteita verkkokaupastamme. Ehdota meille info@eomistaja.fi, mistä sinä haluaisit ostaa tunnisteita.

Sain kaksi näytepakettia, voinko rekisteröidä molemmat samalle käyttäjätilille?
Voit lisätä molempien tarra-arkkien tunnisteet samalle käyttäjätilillesi. Viestit kadonneesta tavarasta tulevat vain aktivoidulle käyttäjätilille. Verkkokaupasta voit ostaa lisää tarratunnisteita ja avaimenperiä.

Näkeekö tavaran löytäjä minun tietoni?
Löytäjä ei näe tietojasi ennen kuin olet itse ollut häneen yhteydessä. Tavaran löytäjä lähettää tunnistekoodin avulla sinulle viestin eOmistajan käyttäjätilillesi. Sinä saat ilmoituksen saapuneesta viestistä sekä tekstiviestillä että sähköpostilla. Tässä viestissä saat tavaran löytäjän sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron ja voit itse valita, miten olet tavaran löytäjään yhteydessä.

Kuinka monta eri tunnistetta voin rekisteröidä käyttäjätililleni?
Voit rekisteröidä tunnisteita rajattomasti. Mitä enemmän tavaroitasi merkitset, sitä paremmin hävinneet tavarat löytävät takaisin.

Voinko antaa omasta tarra-arkista ylimääräisiä tunnisteita kavereille?
Tunnisteet ovat henkilökohtaisia, mutta samassa taloudessa asuvat voivat käyttää samoja tunnisteita.

Pitääkö minun maksaa löytöpalkkiota tai muita kuluja löydetyistä tavaroista?
eOmistaja-palvelu ei peri mitään lisäkuluja löydetystä tavarasta. Halutessasi voit maksaa suoraan tavaran löytäjälle löytöpalkkion.

Onko teillä muita kuin tarratunnisteita?
Valikoimissa tällä hetkellä tarrojen lisäksi avaimenperät.

Voinko siirtää tunnisteiden koodeja käyttäjätililtä toiselle?
Toistaiseksi tämä ei ole mahdollista.

Haluaisin kaivertaa turvamerkinnän polkupyörääni, voinko käyttää rekisteröimääni eOmistajan koodia turvamerkinnässä?

Kyllä voit. Tunnistekoodit, jotka olet rekisteröinyt palveluun, ovat vain sinun käytössäsi. Jos käytät tai kaiverrat tunnistekoodin, muista lisätä koodin lisäksi myös ainakin ”www.eomistaja.fi”, mielellään myös ohje ”Löydä tavaran omistaja.”

[top]