Palauta Minut -palvelu

Tietoturvallinen tapa merkitä omaisuus

"Arvon näet vasta kun kadotat jotain tärkeää"

Oletko koskaan kadottanut jotain itsellesi arvokasta? Älä enää huolehdi, sillä meillä on ratkaisu: Palauta Minut -palvelu!

Kuvittele hetki, kun tajuat kadottaneesi jotain tärkeää - avaimet, puhelimen, lapsen rakkaan lelun tai vaikka lemmikin. Se epätoivoinen etsintä ja mahdolliset lisäkustannukset voivat olla ahdistavia kokemuksia. Mutta älä hätäänny, sillä useimmiten joku on jo ehtinyt löytää omaisuutesi!

Ongelmana on usein se, että löytäjä ei tiedä, miten tavoittaa sinut. Suomalaiset ovat tunnetusti rehellistä väkeä ja haluaisivat palauttaa löydetyn tavaran, jos se olisi vain mahdollista ja helppoa.

Ja nyt se on mahdollista! Palauta Minut -palvelu mahdollistaa sen, että löytäjä saa yhteyden suoraan sinuun. Saat välittömästi tekstiviestin ja sähköpostin, jossa kerrotaan löydöstä ja löytäjän yhteystiedot. Ja mikä parasta, sinun yksityisyytesi säilyy suojattuna, sillä löytäjä ei näe tietojasi!

Kaikki tämä on saatavilla yhdellä tunnistemaksulla. Ei piilokuluja tai kuukausimaksuja. Anna Palauta Minut -palvelun tuoda turvaa omaisuudellesi ja mielenrauhaa elämääsi.

Älä anna tärkeimmän omaisuutesi kadota ikuisesti - valitse Palauta Minut ja teet palauttamisesta löytäjälle mahdollisimman helppoa.


Hanki omasi!


Hallitse tunnisteitasi


Rekisteröi tunniste / Ilmoita omistajalle