Kiertotalous

Löytötavarat ovat osa kiertotaloutta

eOmistaja.fi  

LUOMME RATKAISUJA, JOTTA KADONNEET TAVARAT PALAUTUVAT OMISTAJILLEEN

Joka vuosi suomalaiset kadottavat omaisuuttaan miljoonien eurojen arvosta. Se voi tuntua uskomattomalta, mutta se on täyttä totta. Valitettavasti suurin osa näistä kadonneista tavaroista jää lopullisesti omistajiensa ulottumattomiin. Miksi näin tapahtuu?

1. Kadonneiden tavaroiden etsiminen on haasteellista

Kadonneiden tavaroiden jäljittäminen voi olla äärimmäisen vaikeaa. Olipa kyse avaimista, puhelimista, leluista tai muista tärkeistä esineistä, niiden löytäminen vaatii usein paljon aikaa ja vaivaa.

2. Löytäjän on lähes mahdotonta löytää tavaran omistaja

Löytäjän on vaikea saada yhteyttä tavaran omistajaan, ja tämä johtaa siihen, että monet löydetyt tavarat jäävät vaille oikeaa omistajaa.

Meillä on ratkaisut näihin ongelmiin:

Smart City löydetyille tavaroille

Olemme luoneet keskitetyn portaalin kaikille löytötavaroille. Täällä voit etsiä löydettyjä tavaroita ja jättää etsintäkuulutuksia kadonneista esineistä. Palvelumme tarjoaa yhden osoitteen kaikille löytötavaroille.

Palauta Minut -palvelulla varustetut tunnisteet tavaroihin.

Tunnisteiden avulla tavaran löytäjä voi lähettää viestin suoraan omistajalle. Palvelumme toimii ympäri maailmaa, joten voit olla huoletta matkoillasi. Voit merkitä tunnisteilla lähes kaikki tavarasi, olivatpa ne sitten puhelimia, passeja, laukkuja, lompakoita, tietokoneita, harrastusvälineitä tai mitä tahansa muuta. Palauta Minut -tunnisteita voit hankkia kätevästi verkkokaupastamme.

Haluatko tuoda nämä palvelut myös omaan yritykseesi? Siirry yritysivuillemme ja ota selvää, miten voimme auttaa sinua ja Asiakkaitasi.