Varainkeruu seuroille ja kouluille

Hyödylliset personoidut tuotteet varainkeruuseen

Varainkeruu

Haluisitteko erottua muista perinteisistä varainkeruutuotteista? Haluatteko saada näkyvyyttä tai myydä varainkeruutuotteiden avulla myös sponsorinäkyvyyttä? Kiinnostaako hyvä tuotto?

Uusi ja hyödyllinen palvelutuote, jossa tunnisteen sekä käyttöliittymän voitte personoida.

Tunnisteiden avulla Asiakkaanne saavat turvattua omaisuuden katoamisen varalta. Kun tavara löytyy, niin tavaran löytäjä saa lähetettyä viestin suoraan omistajalle ja sovittua palauttamisesta. 

Tunnisteiden ja käyttöliittymän personointi mahdollistaa paljon:

1. Voitte personoida tunnisteet esimerkiksi urheiluseuranne näköiseksi, jolloin seuranne brändi kulkee ihmisten arjessa mukana. Samoja tunnisteita voitte käyttää myös fanituotteina.

2. Personoitava käyttöliittymä mahdollistaa myös sponsorien näkyvyyden. Saatte lisättyä usean sponsorien linkit jokaisen tunnisteen taakse (max. 3 kpl:tta) tai yhden pääsponsorin logon ja linkit. Näin voitte saada kerättyä myytävistänne tuotteista tuottoa myös sponsoreilta. Aika huikea juttu! 

3. Käyttöliittymän linkkejä voitte käyttää myös oman toimintanne mainostamiseen.


Miten homma toimii?

1. Saatte suunnitella Teidän näköisen tunnisteen (Avaintunniste ja tunnistearkki). Autamme suunnittelussa tarvittaessa.

2. Voitte hankkia 1-3 sponsoria, joille voitte Tarjota näkyvyyttä käyttöliittymän kautta. Näin saatte mahdollisuuden lisätuottoihin myös sponsorien kautta. (Tarjolla on käyttöliittymään yksi logopaikka sekä kolme linkkinappia sponsorien palveluihin). Voitte käyttää nämä paikat myös oman toimintanne mainostamiseen. 

3. Personoitujen tunnisteiden tilaaminen meiltä (minimitilaus 250kpl)  :

a) Tilaatte myytävät tuotteet meiltä ennakkoon , jolloin saatte valmiit personoidut tuotteet myytäväksi (Personoitujen tuotteiden toimitusaika n. 4-6vkoa) Ennakkotilauksesta saatte -5% ylimääräisen alennuksen. Lähetämme Teille laskun, josta 50% pitää maksaa heti ja 50% kun tilaus on toimitettu.

b) Teemme Teille esitteen myytävistä Teille personoiduista tunnisteista. Veloitatte Asiakkailtanne ennakkotilaukset. Kun olette saaneet ennakkotilaukset valmiiksi, niin teette tilauksen meiltä. Veloitamme tilauksen arvosta 50% heti ja 50% kun tilaus on toimitettu Teille. Toimitusaika tilauksesta n. 4-6 vkoa. Kun tuotteet saapuvat, niin voitte jakaa tilaukset asiakkaillenne.