Avain-ja laukkutunniste

Palauta Minut tunniste avaimille, laukuille ja vaikka takkeihin.

25mm kestävä epoksipinnoitettu tunniste

  • Anonyymi Turva: Suojaa tietojasi ja merkitse tavarasi anonyymillä tunnisteella. Löytäjä saa yhteyden omistajaan tunnisteen kautta.

  • Ilmoitukset Heti Käytössäsi: Palauta Minut -palvelun avulla löytäjä voi välittömästi ilmoittaa sinulle omaisuutesi löytymisestä. Ja mikä tärkeintä, löytäjä ei näe yhteystietojasi, joten yksityisyytesi on turvattu. Palvelu sisältää 3 tekstiviesti-ilmoitusta sekä rajattomasti sähköposti-ilmoituksia.

  • QR-Koodi: Tunniste toimii QR-koodilla, joka voidaan lukea vaivattomasti puhelimen kameralla. Ei tarvetta erityisille lukulaitteille.

  • Ei Piilokuluja: Palauta Minut -palvelu on todella helppo ottaa käyttöön, ja mikä parasta, siinä ei ole kuukausimaksuja tai muita piilokuluja. Maksat vain kerran ja saat turvaa tavaroillesi pitkäksi aikaa.

Huomio hotmail.com-sähköpostin käyttäjille: Huomioithan, että hotmail.com-sähköpostien viestiliikenteessä voi olla ongelmia. Suosittelemme käyttämään toista sähköpostiosoitetta, jos mahdollista, varmistaaksesi saavasi tärkeät ilmoitukset.


12,90 €