Lemmikkieläin tunniste


Kuinka monta kertaa olet huolissasi lemmikkisi karkaamisesta? Kadonneen lemmikin etsiminen voi olla sydäntä raastavaa. Mutta nyt voit pitää huolen lemmikkisi turvallisuudesta helposti ja huolettomasti Palauta Minut -tunnisteilla!

Miksi valita Palauta Minut Tunniste Lemmikillesi?

  • Anonyymi Turva: Suojaa tietojasi ja merkitse lemmikkisi anonyymillä tunnisteella. Löytäjä saa yhteyden omistajaan tunnisteen kautta, eikä ole tarvetta sirun lukemiselle.

  • Kevyt ja Häiritsemätön: Tunniste on halkaisijaltaan 25mm ja se kiinnitetään vaivattomasti lemmikin pantaan. Se on kevyt, eikä häiritse lemmikkiäsi millään tavalla.

  • Ilmoitukset Heti Käytössäsi: Palauta Minut -palvelun avulla lemmikin löytäjä voi välittömästi ilmoittaa sinulle lemmikkisi löytymisestä. Ja mikä tärkeintä, löytäjä ei näe yhteystietojasi, joten yksityisyytesi on turvattu. Palvelu sisältää 10 tekstiviesti-ilmoitusta sekä rajattomasti sähköposti-ilmoituksia.

  • QR-Koodi: Tunniste toimii QR-koodilla, joka voidaan lukea vaivattomasti puhelimen kameralla. Ei tarvetta erityisille lukulaitteille.

  • Ei Piilokuluja: Palauta Minut -palvelu on todella helppo ottaa käyttöön, ja mikä parasta, siinä ei ole kuukausimaksuja tai muita piilokuluja. Maksat vain kerran ja saat turvaa lemmikillesi pitkäksi aikaa.

Huomio hotmail.com-sähköpostin käyttäjille: Huomioithan, että hotmail.com-sähköpostien viestiliikenteessä voi olla ongelmia. Suosittelemme käyttämään toista sähköpostiosoitetta, jos mahdollista, varmistaaksesi saavasi tärkeät ilmoitukset lemmikkisi turvallisuudesta.

Valitse Palauta Minut Tunniste Lemmikillesi ja tiedät, että lemmikisi löytäjä saa sinuun aina yhteyden.

12,90 €